Авіатроща у Броварах: гвинтокрил розбився біля дитячого садка, 5 загиблих, фото

09:39, 18.01.2023
Авіатроща у Броварах: гвинтокрил розбився біля дитячого садка, 5 загиблих, фото

На місці падіння гелікоптера у Броварах. (Фото: Магнолія ТВ)

 

Поруч із дитячим садком та житловим будинком впав гвинтокрил у Броварах Київської області. Під час трагедії у садку перебували діти та співробітники закладу.

 

Як інформує УМ, про це 18 січня повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба у Телеграм.

 

У результаті падіння гвинтокрила постраждали люди. Скільки саме, Кулеба не уточнює.

 

За його словами, зараз всіх евакуювали із закладу. На місці падіння працюють швидкі, поліція та пожежники.

 

 

"Київська область. У місті Бровари поруч із дитячим садком та житловим будинком впав гвинтокрил.  Під час трагедії у садку перебували діти та співробітники закладу. На даних момент всіх евакуювали. Є постраждалі. На місці падіння працюють швидкі, поліція та пожежники", - йдеться в повідомленні.

 

Крім того про трагедію повідомили заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко у Telegram,  речник поліції Київщини Ірина Прянишников.

 

«Бровари. Щойно на об’єкт соціальної інфраструктури впав літальний апарат. З’ясовуємо дані про потерпілих та обставини», - написав Тимошенко.

 

 

«Упав вертоліт, це сталося поблизу дитсадка. Наразі відомо про 5 загиблих», - повідомив Прянишникова.

 

Пізніше в ефірі національного марафону Прянишникова повідомила: «Наразі відомо, що є близько 5 потерпілих і є загиблі».  Прянишникова перебуває на місці події.

 

 

Як повідомляла УМ, фандрейзингова платформа UNITED24 запустила проєкт «Відновлення країни», у рамках якого відбудовуватимуть зруйноване війною житло.