путіну треба готуватися не до виборів, а до домовини – Данілов

12:09, 17.01.2023
путіну треба готуватися не до виборів, а до домовини – Данілов

Гітлеру було б ще чому повчитися у ката сучасності путіна.

Готуватися до домовини, а не до виборів у 2024 році  рекомендували в РНБО України диктатору Владіміру Путіну. Російський президент-диктатор – це сучасний Адольф Гітлер.

 

Як інформує УМ, про це 17 січня заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов в ефірі національного телемарафону.

 

За його словами, путін просто знищив російське суспільство.

 

«Путіну потрібно готуватися до домовини, а не до виборів. А що стосується російського суспільства, то тут в мене завжди виникає запитання: а де воно? Він просто знищив російське суспільство», – сказав Данілов.

 

Він зазначив, що у російському суспільстві нині немає ніяких свобод. Так, жителі країни-агресорки не можу навіть власну думку вголос висловити.

 

"А якщо ви маєте якусь іншу думку, то повинні написати, що ви є агентом іншої цивілізації, тимчасово перебуваєте на території Росії", – підкреслив секретар РНБО.

 

На думку Данілова, путін – це сучасний диктатор Адольф Гітлер, а росіяни живуть лише місцевим телебаченням та прокремлівськими пропагандистами. Секретар РНБО наголосив, що зранку до вечора всі діячі Росії репетують та не знають вже, що їм робити.

 

Нагадаємо, що нещодавно Олексій Данілов розповів, в яку ще країну має намір вдертися Росія. Так, у випадку наявності ресурсів країна-терористка навряд чи зупиниться на Україні.

 

Данілов вважає, що Росія матиме велике бажання захопити Казахстан. Проте наразі у цьому питанні окупанти не надто активні.

 

"На сьогодні Казахстан – це наступна країна, яку матиме велике бажання російське сучасне терористичне угрупування захопити. Але я не можу сказати, що зараз вони занадто активні", – заявляв Данілов.

 

Як повідомляла УМ, Секретар РНБО прокоментував путінське різдвяне «перемир’я», проілюструвавши уривок Гоголя «Ніч перед Різдвом», порівнявши путіна з чортом з рогами на тоненьких ніжках.