Бахмут і Соледар найкривавіші місця на фронті – Президент

22:56, 08.01.2023
Бахмут і Соледар найкривавіші місця на фронті – Президент

Бахмут і Соледар залишаються одними з найкривавіших місць на фронті.

Складною залишається ситуація на фронті – найважче в Бахмуті та Соледарі, але українська армія перекидає додаткові підрозділи для зміцнення там оборони.

 

Як інформує УМ, про це у своєму зверненні 8 січня заявив Президент України Володимир Зеленський у Телеграм.

 

«Тривають важкі бої на Луганщині й Донеччині – кожна гаряча точка на цих напрямках добре відома. Бахмут тримається попри все. І хоча більша частина міста зруйнована російськими ударами, наші воїни відбивають там постійні спроби російських наступів. Соледар тримається. Хоча там іще більше руйнувань, і дуже тяжко», – зауважив Президент.

 

Він підкреслив, що ці міста залишаються одними з найбільш кривавих місць на фронті.

 

Також Зеленський повідомив, що сьогодні командувач напрямку, генерал Сирський, об’їхав війська, які обороняються на підступах до Бахмута і Соледара. Він відзначив бійців нагородами за стійкість.

 

На місці організовував кроки, що необхідні для зміцнення оборони. Зокрема, перекидання додаткових підрозділів. І посилення вогню по загарбниках.

 

«Треба розуміти, що всі наші позиції, всі наші дії в обороні взаємопов’язані, і від стійкості та ефективності дій у кожній точці фронту залежить стійкість та ефективність дій на фронті загалом», – резюмував Зеленський.

 

Як повідомляла УМ, між містами Василівка та Оріхів на Запоріжжі росіяни посилюють оборону.