ЗСУ проводять військові операції на території рф - ГУР

16:59, 19.12.2022
ЗСУ проводять військові операції на території рф - ГУР

ЗСУ атакують об'єкти армії рф,де зосереджені командні пункти або гарнізони з великою кількістю солдатів

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький заявив, що Збройні сили України проводять військові операції винятково на тих військових об'єктах армії рф, з яких завдаються удари по Україні.

 

Як інформує Україна молода, про це він повідомив в інтерв'ю Bild.

 

Скібіцький заявив, що військові операції, які українська армія проводить на території Росії, потребують серйозної підготовки, оскільки «російські військові об'єкти добре охороняються».

 

При цьому він наголосив, що у ЗСУ «виключно військові» цілі. Скібіцький уточнив, що українські сили атакують об'єкти армії РФ, з яких здійснюються удари по Україні, зокрема логістичні центри, командні пункти або гарнізони з великою кількістю солдатів.

 

Вранці у понеділок, 5 грудня, невідомий літальний апарат упав на злітно-посадковій смузі аеродрому Енгельс-2 у Саратовській області.

 

Крім того, на аеродромі Дягілєво під Рязанню спалахнув бензовоз, в результаті стався вибух. Судячи із супутникових знімків авіабази, Ту-22М, ймовірно, отримав пошкодження.

 

У міноборони країни-агресора РФ заявили, що внаслідок інцидентів на аеродромах загинули троє російських військових, ще четверо постраждали. У Повітряних силах ЗСУ зазначили, щопісля вибухів у росіян «зменшиться авіаційної техніки».

 

6 грудня з'явилася інформація про атаку безпілотника на аеродром у Курську.

 

Як повідомляла УМ, раніше ГУР повідомляло, що повномасштабне вторгненн  в Україну президент росії володимир путін відкладав тричі. Ініціатором нападу була Федеральна служба безпеки рф.