У росії залишилося ракет на кілька атак, виробництво нових — обмежене

15:02, 06.12.2022
У росії залишилося ракет на кілька атак, виробництво нових — обмежене

Незабаром рашисти використають усі свої запаси ракет

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що в Росії залишилося ракет ще на кілька масованих ракетних ударів по Україні. Опісля росіяни вийдуть в повний нуль.

 

Як інформує Україна молода, про це Буданов повідомив в ефірі телемарафону. 

 

«Так, насправді запаси високоточного озброєння у рф вже підходять до завершення. Вони вже давно увійшли в критичний мінімум. Проте, як бачимо, вони вирішили йти до кінця, тобто до нуля. Що в принципі дуже погано для самої Російської Федерації»,- каже Буданов.

 

За його словами, виробництво нових російських ракет є, але воно мізерне у порівнянні з величезною кількістю, що вони застосовують під час атак.

 

«Якщо казати про конкретні цифри та обсяги - нещодавно міністр оборони оприлюднив цю інформацію. Реально в них залишилось ракет  ще на кілька масштабних атак і вони вийдуть в повний нуль. Як ми бачимо, впевнено до цього вони йдуть. Виробництво нових досить обмежене і виробляється тільки кілька типів високоточного ракетного озброєння»,- зазначив Буданов. 

 

За словами Буданова, наступна масована ракетна атака залежить від бажання росіян та технічних і регламентних робіт по обслуговуванню озброєння окупантів. 

 

Росія уже кілька місяців як зіткнулася із нестачею ракетно-артилерійського озброєння. Проблеми почалися навіть з артилерією. Наразі у росіян діють обмеження. Україна, за словами керівника ГУР, має такі проблеми ще з весни.

Буданов наголосив, що станом на початок грудня 2022 року Іран так і не поставив Росії жодної балістичної ракети. 

 

З Китаю, за його словами, окупанти привосять в Росію пральні машини, холодильники та іншу техніку. 

 

Водночас, американські ЗМІ публікують інформацію, що росіяни почали обстрілювати Україну ракетами, які виготовили влітку 2022 року. 

 

З 10 жовтня Росія вдається до масованих ракетних обстрілів України. Частину ракет російські терористи випускають по об'єктах інфраструктури України. Зачасту ціллю ворожих ракет чи дронів стають цивільні будинки.

 

Подібними обстрілами Росія намагається "схилити" Україну до "переговорів". В Україні на шантаж ворога не піддаються. 
 


Як повідомляла УМ, Європейський Союз у рамках нового пакету санкцій, які планує затвердити уже наступного тижня, має намір запровадити обмеження проти російського сектора безпілотних літальних апаратів.