Концертом у Києві підтримають дітей з вадами зору

19:05, 05.12.2022
Концертом у Києві підтримають дітей з вадами зору

Вихованці Школи #5 ім. Я. П. Батюка. (Фото з відкритих джерел)

На сцені Молодого театру у Києві 6 грудня покажуть музичну естрадно-циркову програму,  купивши квиток на яку кожен глядач допоможете дітям - вихованцям Спеціальної (колекційної) загальноосвітньої школи #5 ім. Я. П. Батюка для незрячих та слабозорих дітей.
 
Мистецьке шоу «Фарби» недарма ж бо називають  найдобрішою мистецька подією цього сезону.
 
Гроші від продажу квитків будуть спрямовані на потреби навчального закладу.
 
У концерті виступатимуть відомі виконавці: Mila Nitich, Софія Єгорова, дует Anna Maria, Артур Боссо, Bryangin, піаніст Андрій Соловйов, танцівники Олександр Прохоров та Дарі Малікова. Також  залучені студенти Київської циркової академії. А ще  на сцену вийдуть талановиті  діти з вадами зору.   
 
«Для дітей з вадами зору найбільшу цінність має чуттєва сфера. Саме тому підготовка до концерту для цих дітей стала одночасно і викликом, і найвищим задоволенням, - прокоментувала організаторка події Дар'я Марченко. - Задоволенням, бо вони не просто співають та грають на різних інструментах - вони бачать серцем і через свій спів та гру транслюють пісню і музику у свій особливий спосіб. А викликом - тому що для дітей цей виступ буде першим  на такій професійній сцені, ще й поруч з професійними артистами».
 
Репетиції тривали 6 тижнів. Дітям довелось ще й подолати власні страхи та побоювання.
 
Але наразі - це норма для всіх українців, незважаючи на вік - вести боротьбу на своїх власних 
 
Тіна МІЛАШЕВСЬКА