Арахамія попереджає українців про важкий наступний тиждень

10:42, 27.11.2022
Арахамія попереджає українців про важкий наступний тиждень

Наступний тиждень може бути дуже важким. Росіяни планують нові теракти проти об’єктів енергетики. (facebook.com/zelenskiy.official)

Голова фракції "Слуга народу", нардеп Давид Арахамія попереджає, що наступний тиждень може бути важким для України через те, що росіяни планують нові теракти.

 

За його словами, влада, військові і екстрені служби готуються до цього.

 

Як інформує Україна молода, про це Арахамія повідомив у соцмережах у неділю.

 

"Наступний тиждень може бути дуже важким. Росіяни планують нові теракти проти об’єктів енергетики.

 

Екстрені служби й органи влади опрацьовують різні сценарії. Проведено багато тренувань, відпрацьовані дії енергетиків і критичної інфраструктури, кожен знає, що має робити. Ми готуємося. Готуються військові", - зауважив народний обранець.

 

При цьому, Арахамія закликає кожного українця додатково подбати про себе та свої родини. Зокрема, зробити запас води, їжі тривалого зберігання, зарядити телефони і павербанки, а також дізнатися, де найближчий "Пункт незламності".

 

Зауважимо, що на спеціальному сайті nezlamnist.gov.ua розміщено мапу таких пунктів, яка постійно оновлюється.

 

Напередодні Арахамія повідомляв, що 20% пунктів незламності у Києві виявилися закритими або не підключеними до генераторів.

 

Як повідомляла «УМ», Європейський парламент підтримав резолюцію про визнання росії державою-спонсором тероризму, а також засудив російські звірства та інші воєнні злочини російських окупантів в Україні.