Кремль готовий втратити 100 тисяч мобілізованих на війні в Україні

09:39, 26.11.2022
Кремль готовий втратити 100 тисяч мобілізованих на війні в Україні

Кремлю начхати на військові втрати, бо "баби ще нарожают". (Фото Reuters)

Не зважаючи на серію болючих поразок на фронті та важкі втрати російської армії, російський диктатор путін не залишив планів захопити Київ. Для досягнення цієї мети він готовий воювати кілька років, не рахуючись із ціною, яку має сплатити росія, у тому числі й кров’ю.

 

Як інформує Україна молода, про це пише російське видання "Важные истории" з посиланням на два джерела, одне з яких наближене до ФСБ, а друге – до Генштабу ЗС рф.

 

Зазначається, що узимку російське керівництво має на меті виграти час та стабілізувати фронт в Україні, а вже навесні відновити активні бойові дії.

 

Мовляв, саме через це в Кремлі очікують, що безповоротні втрати мобілізованих, яких кинули на фронт без підготовки, можуть скласти близько 100 тис. осіб вбитими та пораненими.

 

«Але це нікого не лякає: їх замінять строковиками», - сказали журналістам силовики.

 

Джерело з російського генштабу розповіло, що до весни наступного року міністерство оборони рф планує підготувати 120 тис. строковиків, яких зможуть потім відправити в Україну, щоб заповнити втрати серед мобілізованих. Власне, саме тому, за його словами, путін не скасовує указ про часткову мобілізацію.

 

Як повідомляла «УМ», міністр оборони Британії Бен Воллес закликав українські війська зберігати темп і продовжувати стрімкі атаки на окупантів упродовж зими.