У Волновасі снаряди влучили в готель «Ахтамар» з кадирівцями

11:21, 01.11.2022
У Волновасі снаряди влучили в готель «Ахтамар» з кадирівцями

Окупанти спокійно паркують на ніч військові вантажівки з боєкомплектом (БК) прямо на подвір’ї цивільних. (t.me/andriyshTime/4085)

Близько 10 одиниць військової техніки знищено внаслідок влучання снаряду у готель «Ахтамар» поблизу Волновахи на Донечині, де базувалися кадирівці.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram  у вівторок.

 

«Окупаційні пропагандисти почали "плач Ярославни", що бавовна завітала на цивільну дорогу Маріуполь-Донецьк.

 

Наші джерела кажуть, що було влучання в готель "Ахтамар" по трасі Маріуполь-Донецьк, де розташовувалися кадирівці, знешкоджено близько 10 одиниць військової техніки. Чекаємо на приємне збільшення цифр втрат в офіційних повідомленнях Генштабу України», - написав радник.

 

Також пан  Андрющенко повідомив, що дорога Маріуполь-Донецьк використовується для перевезення військової техніки щодня, у тому числі з російського Новоазовська та кримського напрямку.

 

Посадовець стверджує, що окупанти спокійно паркують на ніч військові вантажівки з боєкомплектом (БК)  прямо на подвір’ї цивільних. За його словами, одне з фото на підтвердження цього було зроблене у селищі поблизу Маріуполя одну ніч тому.

 

Як повідомляла "УМ", нещодавно Верховна Рада України визнала Чеченську Республіку Ічкерія тимчасово окупованою Російською Федерацією і засудила вчинення геноциду чеченського народу.