Путін увів воєнний стан на анексованих росією українських територіях

15:35, 19.10.2022
Путін увів воєнний стан на анексованих росією українських територіях

Путін увів у захоплених областях України воєнний стан та «режим максимального рівня реагування на ризики у сфері безпеки»

Під час засідання Ради безпеки РФ російський диктатор Володимир Путін заявив про запровадження воєнного стану на анексованих рф територіях України. 

 

Як інформує Україна молода, про це пишуть пропагандистські РИА Новости з посиланням на сайт Кремля.

 

«Мною підписано указ про введення воєнного стану в цих чотирьох суб'єктах Російської Федерації. Він негайно буде направлений на затвердження до Ради Федерації. Про ухвалене рішення проінформована і Державна Дума»,— заявив путін. 

 

Незаконний та злочинний указ Путіна передбачає запровадження воєнного стану на захоплених територіях Херсонської, Запорізької, Луганської та Донецької областей України. Він почне діяти о 00.00 20 жовтня. 

 

Путін також заявив, що маріонетки Кремля у цих анексованих регіонах будуть наділені додатковими повноваженнями нібито «для забезпечення безпеки».

 

Іншим указом він запровадив у захоплених областях України «режим максимального рівня реагування на ризики у сфері безпеки». 

 

Російський диктатор зробив свою заяву на тлі масованих ракетних атак по Украні вдень 19 жовтня.

 

Як відомо, 27 вересня російські окупанти оголосили «результати» псевдореферендумів на території тимчасово окупованих районів у Херсонській, Запорізькій, Луганській і Донецькій областях, намалювавши від 87% до 99% «підтримки».

 

Російський диктатор Володимир Путін 30 вересня підписав із ватажками терористичних організацій «Л/ДНР» і колаборантами в Херсонській та Запорізькій областях «договори» про анексію захоплених територій України.

 

4 жовтня президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про неможливість переговорів з Путінимта санкції проти РФ. Він також визнав нікчемними так звані укази путіна про анексію українських територій.

 

Як повідомляла УМ, прес-секретар   Білого дому Карін Жан-П'єр під час брифінгу заявила, що Сполучені Штати вже знають дані, які окупанти мають оголосити після проведення псевдореферендумів на тимчасово захоплених територіях України.

 

Результати бутафорського голосування (з 23 до 27 вересня) у рф були сплановані заздалегідь.