Одещину атаковано ракетою Х-59, в Миколаєві дрони вгатили по фармскладу та олійному терміналу

11:58, 17.10.2022
Одещину атаковано ракетою Х-59, в Миколаєві дрони вгатили по фармскладу та олійному терміналу

На Миколаївщині після російського бомбардування палають резервуари з непереробленою олією (Фото: ДСНС у Миколаївській області)

По Одеській області росіяни завдали ракетного удару, випустивши ракету Х-59 з літака Су-35. Удар прийшовся в один з обʼєктів інфраструктури області.

 

Минулося без постраждалих.

 

Як інформує УМ, про це 17 жовтня повідомила Одеська міська рада у Телеграм  із посиланням на дані Оперативного командування «Південь».

 

Крім того, очільник обласної військової адміністрації Максим Марченко зазначив, що у ніч проти 17 жовтня в небі над Одещиною підрозділи Протиповітряної оборони знищили шість ворожих дронів-камікадзе.

 

А в ніч із 16 на 17 жовтня росіяни атакували Миколаїв дронами-камікадзе Shahed-136, які влучили в обʼєкти промислової інфраструктури та фармацевтичний склад.

 

Про це повідомляє очільник обласної військової адміністрації Віталій Кім у Телеграм.

 

На місцях влучань виникли пожежі, які рятувальники оперативно локалізували. Попередньо, постраждалих немає.

 

Як уточнив міський голова Олександр Сєнкевич, після влучання зайнялись резервуари із соняшниковою олією. Також пожежа виникла на фармацевтичному складі.

 

Своєю чергою, в ГУ ДСНС у Миколаївській області зазначили, що після ворожої атаки дронами загорілись два резервуари з непереробленою олією на території підприємства в Заводському районі.

 

Як повідомляла УМ, Київ атаковано «шахідами»: вранці 4 прильоти, влучання по житловому будинку.