Зеленський відреагував на ранкове бомбардування Києва

10:54, 17.10.2022
Зеленський відреагував на ранкове бомбардування Києва

Наслідки роботи іранських "шахідів" по Києву. (Фото Офісу президента)

Володимир Зеленський, Президент України переконаний, що росії не вдасться зламати українців попри терор цивільного населення дронами-камікадзе та ракетами.

 

Як інформує УМ, про це він зазначив, коментуючи в Телеграмі нічні та ранкові напади ворога з неба на українські міста.

 

Глава держави також опублікував відео наслідків влучання дрона в житловий будинок у Києві.

 

"Цілу ніч і весь ранок ворог влаштовує терор мирного населення. Дрони-камікадзе і ракети атакують всю Україну. У Києві є влучання у житловий будинок. Ворог може вдарити по наших містах, але нас йому зламати не вдасться. На окупантів чекає лише справедливе покарання й осуд майбутніх поколінь. На нас – перемога", - підкреслив Президент.

 

Влучання у житловий будинок столиці.

 

росія воює дронами-камікадзе проти цивільного українського населення та критичної інфраструктури, однак Україну не залякати істеричним терором. Про це заявила дружина Президента Олена Зеленська у Твіттері.

 

"росія знову почала тиждень масованою атакою на середмістя Києва та низку регіонів. Дрони-камікадзе воюють проти цивільного населення та критичної інфраструктури. Наші люди мусять ховатися від вибухів. Україну не залякати істеричним терором. Вистоїмо, врятуємо, відбудуємо", - підкреслила перша леді.

 

Як повідомляла УМ, в понеділок зранку в Києві зафіксовано чотири ворожі удари дронами-камікадзе. Є влучання у житловий будинок.