Київ атаковано «шахідами»: вранці 4 прильоти, влучання по житловому будинку

09:04, 17.10.2022
Київ атаковано «шахідами»: вранці 4 прильоти, влучання по житловому будинку

Прильоти в Шевченківський район столиці.

У Шевченківському районі Києва під час ранкової атаки іранськими дронами-камікадзе росіяни влучили по житловому будинку.

 

Як інформує УМ, про це 17 жовтня повідомила КМВА у Телеграм.

 

«Ворог продовжує атакувати. Підтверджено влучання по житловому будинку в Шевченківському районі», - сказано в повідомленні.

 

 Влада повідомляє про 4 прильоти по Києві станом на 9:00.

 

Інформація про постраждалих під час атаки наразі не називається.

 

 

Мер столиці Віталій Кличко повідомив, що Шевченківський район Києва російський ворог атакував дронами-камікадзе. Повідомляється про влучання у нежитлову будівлю, там вирує пожежа.
 
 

 

"Унаслідок атаки дронами-камікадзе в Шевченківському районі столиці стався вибух у житловому будинку. Наразі з нього врятовано 18 людей. За попередньою інформацією, двоє мешканців залишаються під завалами. Рятувальні роботи тривають. Триває гасіння зруйнованих будівельних конструкцій і розбір завалів. Чи є загиблі – уточнюємо інформацію", - написав він у телеграм-каналі.

 

У свою чергу заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко повідомив, що всі чотири прильоти сталися у Шевченківському районі.

 

"Влучання в житловий будинок. Під завалами перебувають люди. В сусідній будівлі виникла пожежа на площі понад 250 кв.м. Її вже локалізовано. На місці працює ДСНС. Інформація про загиблих і постраждалих уточнюється", - написав він у телеграм-каналі.

 
 
Нагадаємо, що вранці 17 жовтня в Києві пролунали вибухи - росіяни атакували дронами-камікадзе.

 

Як повідомляла УМ, Іран планує відправити в росію ракети та безпілотники для війни з Україною.