Підрив Кримського мосту: ГУР вважає нісенітницями заяви ФСБ

12:01, 12.10.2022
Підрив Кримського мосту: ГУР вважає нісенітницями заяви ФСБ

російські спецслужби звинувачують Україну у причетності до вибуху на Кримському мосту. (Фото з відкритих джерел)

У Головному управлінні розвідки Міноборони України вважажють нісенітницями заяви ФСБ та слідчого комітету рф про причетність української військової розвідки на чолі з Кирилом Будановим до вибухів на Кримському мосту.

 

Як інформує Україна молода, про це сказав представник прес-служби ГУР Міноборони Андрій Юсов у коментарі «Суспільному» у середу.

 

Він вважає зайвим коментувати звинувачення російських спецслужб у причетності України до вибуху на Кримському мосту, оскільки ФСБ та СК – "фейкові" структури.

 

«Нісенітницею є вся діяльність ФСБ і Слідчого комітету. Це фейкові структури, які обслуговують путінський режим, тому коментувати їхні чергові заяви ми точно не будемо. Дивно, що ще ніякої візитівки не знайшли в районі Кримського мосту», - наголосив пан Юсов.

 

Як повідомляла «УМ», 12 жовтня ФСБ росії відзвітувала про розслідування вибуху на Кримському мосту, за їхніми даними всього затримано 8 людей, а організатором, вважають росіяни, було Головне управління розвідки та його керівник Кирило Буданов.