Нові масовані удари по Україні анонсовано Медведєвим

15:15, 10.10.2022
Нові масовані удари по Україні анонсовано Медведєвим

Карлик №2 проанонсував майбутні удари по Українським містах. (Фото з відкритих джерел)

Заступник голови Радбезу рф дмитро медведєв заявив, що росія готує нові масовані удари по мирних містах України.

 

Як інформує УМ, про це повідомив медведєв у Telegram, коментуючи ракетні удари по Україні 10 жовтня.

 

«Перший епізод зіграно. Будуть і інші», - цинічно написав «недоросль» №2.

 

Деталі: Медведєв знову повторив наративи Кремля про те, що в Україні нібито "нацистський політичний режим", і він "становитиме постійну, пряму і явну загрозу Росії".

 

"Тому, крім захисту наших людей і охорони кордонів країни, метою наших майбутніх дій, на мій погляд, має стати повноцінний демонтаж політичного режиму України", – заявив Медведєв.

 

Нагадаємо, що вранці 10 жовтня у центрі столиці пролунали кілька вибухів, є загиблі та поранені. Рух метро червоною гілкою призупинили.

 

Вибухи також лунали в інших містах України: у Дніпрі, Хмельницькому, Житомирі, Львові.

 

По всій території України від самого ранку 10 жовтня триває повітряна тривога. Росіяни вже завдали ударів по низці міст у низці областей.

 

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний повідомив, що 10 жовтня за декілька годин російський агресор випустив по Україні 75 ракет, 41 з них збила ППО.

 

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Росія і Білорусь домовилися про розгортання спільного регіонального угруповання військ.

 

Як повідомляла УМ, оперативне командування "Північ" повідомило, що проривів державного кордону чи наступальних дій росії чи білорусі на півночі України немає.