путін виправдовує ракетний тероризм: згадав Кримський міст, Курську АЕС та «Турецький потік»

14:01, 10.10.2022
путін виправдовує ракетний тероризм: згадав Кримський міст, Курську АЕС та «Турецький потік»

путін провів засідання російського Радбезу онлайн. (Фото Кремля)

Російський військовий злочинець та диктатор владімір путін назвав ранковий масований ракетний обстріл України ударами високоточною зброєю по об'єктах енергетичної і військової інфраструктури.

 

Ще й нахабно закидає українським спецсужбам «причетність» до тероризму на території росії.

 

Як інформує Україна молода, про це путін заявив на засіданні російського Радбезу в понеділок, 10 жовтня, підбиваючи підсумки власного ракетного тероризму.

 

«Уранці завдано масованого удару високоточною зброєю по об'єктах української інфраструктури - енергетичної інфраструктури, військового управління та зв'язку», - наголосив господар Кремля.

 

І перейшов до погроз: мовляв, незаконно-побудований Кримський міст підірвали українські спецслужби і це, на його думку, є теракт.

 

За його ловами, в разі продовження "українських терактів" на нібито "російській території" відповідь буде "жорсткою і за своїми масштабами відповідатиме рівню загроз".

 

путін також скаржився нібито Україна, зокрема СБУ, здійснили аж три «теракти» ще й на Курській АЕС. Також він заявив, що українці нібито хотіли підірвати "Турецький потік", але жодних доказів не надав.

 

«Спецслужби України здійснили вже три терористичні акти щодо Курської АЕС росії, неодноразово підриваючи лінії високого класу напруги електростанції. В результаті третього теракту було пошкоджено відразу три таких лінії», - фантазував президент рф.

 

На його хвору думку, Україна нібито вчинила «цілу низку інших терактів і спроб подібних злочинів щодо об'єктів електроенергетики та газотранспортної інфраструктури росії, включно зі спробою підриву на одній із ділянок газотранспортної системи «Турецький потік». При цьому, пожурився, що рф нібито не допускають до розслідування вибухів на "Північних потоках".

 

Президент країни-терориста, яка вранці 10 жовтня випустила 83 ракети і вбила щонайменше 10 людей в Україні, заявив, що нібито "київський режим давно використовує терористичні методи".

 

Як повідомляла «УМ», вранці 8 жовтня стало відомо, що на залізничній гілці кримського мосту стався вибух та потужна пожежа.

 

Кримський міст глибоко символічний для путіна і є символом розгубленості російської армії.

 

Зранку 10 жовтня за декілька годин російський агресор випустив по Україні 83 ракети, 45 з них були збиті ППО.