70-річний ювілей путіна: Генштаб ЗСУ не виключає збільшення інтенсивності ударів

08:30, 07.10.2022
70-річний ювілей путіна: Генштаб ЗСУ не виключає збільшення інтенсивності ударів

путін святкує 70-річний ювілей. (Фото з відкритих джерел)

Російські окупанти ймовірно можуть посилити інтенсивність завдання ударів по території України 7 жовтня, у 70-й день народження президента рф владіміра путіна.

 

Як інформує Україна молода, таке припущення висловив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України бригадний генерал Олексій Громов під час брифінгу.

 

Зокрема, пан Громов нагадав про одержимість ворога пам’ятними й сакральними датами, а також про масовані удари окупантів по нашій державі з усіх можливих видів озброєння на День Незалежності України.

 

За його словами, тоді росіяни намагалися посіяти паніку серед населення й завдати максимальної шкоди цивільним та військовим об’єктам країни.

 

«Не виключається, звичайно, що противник буде намагатися все ж таке зробити й на день народження свого "вождя"», – заявив представник Генштабу ЗСУ.

 

На його думку, російські солдати можуть вдатися до подібних дій за командою самого путіна або ж виконати самостійні накази своїх військових керівників.

 

 

«Якщо це буде прийняття рішення самостійне військовими керівниками, більш за все хотілося б, щоб вони "накосячили", і були в подальшому прийняті кадрові рішення стосовно керівного складу збройних сил країни-агресора», – зазначив бригадний генерал.

 

Водночас, він додав, що для захисників України 7 жовтня буде звичайним днем, у який вони продовжать виконувати свої обов'язки та завдавати втрат загарбникам.

 

Як повідомляла «УМ», саме 7 жовтня, коли в путіна буде день народження, латвійський активіст Андрюс Тапінас разом з іншими волонтерами організовує великий одноденний збір грошей на зброю для України.