Прогноз відносно ядерного удару по Україні зробив медведєв

12:10, 27.09.2022
Прогноз відносно ядерного удару по Україні зробив медведєв

Хамство та брехня екс-президента РФ. Медведєв вибухнув загрозами ядерного удару по Україні та образами на адресу європейських лідерів

дмитро медведєв, заступник голови радбезу рф вважає, що росія може безкарно нанести ядерний удар по Україні, оскільки країни НАТО не зроблять кроків у відповідь, турбуючись про свою безпеку.

 

Як інформує УМ, про це 27 вересня нахабно написав медведєв у Telegram

 

«Уявімо собі, що Росія змушена застосувати найгрізнішу зброю проти українського режиму, який вчинив масштабний акт агресії, небезпечний для самого існування нашої держави.

 

Вважаю, що НАТО не стане прямо втручатися в конфлікт і за такого розкладу. Адже безпека Вашингтона, Лондона, Брюсселя для Північноатлантичного альянсу набагато важливіша за долю нікому не потрібної України», - «видав», зокрема, медведєв.

 

Медведєв переконаний, що "гинути в ядерному апокаліпсисі" країни НАТО не збираються, а тому – "проковтнуть використання будь-якої зброї" Росією.

 

На брифінгу 26 вересня заявила речниця Білого дому Карін Жан-П’єр заявила, що на тлі погроз президента Росії Володимира Путіна застосувати ядерну зброю Сполучені Штати поки що не фіксували ознак того, що Москва готується вдатися до такого кроку.

 

Також держсекретар США Ентоні Блінкен повідомив, що у адміністрації президента США Джо Байдена  є план, як діяти у разі застосування ядерної зброї Росією.

 

Президент України Володимир Зеленський не вважає, що президент РФ Владімір Путін "блефує", коли натякає на застосування ядерної зброї.

 

Як повідомляла УМ, судний день не вдався: Медведєв видалив пост з погрозами за удари по Криму.