путін і лукашенко вимагають поваги від Заходу

14:28, 26.09.2022
путін і лукашенко вимагають поваги від Заходу

Лукашенко заявив, що майбутнє Європи разом із Білоруссю та Росією.

Кремлівський диктатор володимир путін та самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко під час спільної зустрічі в Сочі, що відбувається сьогодні, 26 вересня, заявили, що не терпітимуть приниження від Європи. У свою чергу Путін закликав Захід поважати Росію. 

 

Як інформує Україна молода, про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ.  

 

«Європа, якщо вона відшуміла (я про тих за океаном не кажу), нехай вони думають. Я їм уже тричі сказав, що їхнє майбутнє разом із нами. Разом із Росією, де є все, що їм треба. А в них є те, що ми можемо в них купити. Що їм ще треба? Просто треба приймати відповідальні рішення. Не хочуть – не треба», – сказав Лукашенко. 

 

У свою чергу Путін, коментуючи слова Лукашенка, закликав Захід з повагою ставитись до Росії.  

 

«З повагою до нас (РФ) ставитися», – сказав Путін. 

 

Як повідомляла УМ, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко 26 вересня полетів «почаювати»  до лідера країни-агресорки Володимира Путіна в Росію,

 

Під час зустрічі вони обговорюють «непростий період». Вочевидь, два диктатори вважають, що світ має заплющити очі на розв'язану ними війну і геноцид українців, однак у відповідь отримують лише міжнародну ізоляцію. 

 

Нагадаємо, 26 вересня президенти-диктатори Білорусі та РФ Олександр Лукашенко та Володимир Путін розпочали зустріч у Сочі. Самопроголошений президент Білорусі Лукашенковирішив заспокоїти Путіна на фоні того, що оголошена Кремлем 21 вересня мобілізація призвела до масових втеч росіян призовного віку з країни. 

 

При цьому президент країни-агресорки Володимир путін навряд чи подолає фундаментальні проблеми, намагаючись мобілізувати велику кількість росіян для продовження війни в Україні.