Рашисти випустили п’ять ракет по Запоріжжю та обстріляли Харків: є жертви

09:24, 24.09.2022
Рашисти випустили п’ять ракет по Запоріжжю та обстріляли Харків: є жертви

Наслідки ракетних обстрілів у Запоріжжі

Трагічною стала сьогоднішня ніч для Запоріжжя. Російська армія орієнтовно о 3:30, нанесла п’ять ракетних ударів по місту. Внаслідок обстрілу згоріла багатоповерхівка, відомо про одного загиблого та сімох поранених. 

 

Як інформує Україна молода, про це в в своєму Telegram-каналі повідомив  голова Запорізької ОВА Олександр Старух. 

 

«Одна ворожа ракета влучила в житловий сектор обласного центру та викликала пожежу в багатоповерховому будинку. На жаль, одна людина загинула, 7 людей поранено», — написав він.

 

Постраждалим була надала медична допомога. На місці події працюють відповідні служби.

 

Також впродовж минулої доби росіяни обстрілювали населені пункти Харківщини, розташовані недалеко від кордону з рф та лінії зіткнення.

 

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Снєгубов.

 

«Найбільше від обстрілів страждає Куп'янський район. За минулу добу там зазнали поранення 5 людей, в тому числі 2 дітей – сестри 10 та 17 років»,- йдеться у повідомленні.

 

Окрім того, за даними голови Харківської ОВА, в Чугуївському районі поранення отримав 45-річний чоловік. Він підірвався на міні під час збору грибів. Аналогічний нещасний випадок трапився з 24-річним мешканцем Ізюмського району, який також збирав гриби. 
 


Як повідомляла УМ, кілька днів тому російські загарбники обстріляли інфраструктуру Запорізької області, серед руйнацій місцевий будинок культури, спортивний клуб й гімназія.