По багатоповерхівці в Бахмуті росіяни вночі вгатили ракетою - Кириленко

10:09, 20.09.2022
По багатоповерхівці в Бахмуті росіяни вночі вгатили ракетою - Кириленко

Знищена ракетою рашистів багатоповерхівка в Бахмуті. (Фото: скриншот з відео Телеграм Павло Кириленко / Донецька ОДА (ОВА))

Російські війська вночі здійснили авіаційний удар вночі 20 вересня в Донецькій області по Бахмуту, влучивши в багатоповерховий житловий будинок, під завалами, імовірно, перебувають двоє людей.

 

Як інформує УМ, про це 20 вересня очільник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Телеграмі.

 

"Цієї ночі росіяни продовжували активно стріляти на Донецькому та Горлівському напрямках. Близько першої ночі вороги завдали авіаудару по Бахмуту — влучили в багатоповерхівку. У будинку обвалилися три під'їзди. Під завалами можуть бути дві людини. На місці працюють рятувальники", — зазначив він.

 

За інформацією голови ОВА, напередодні ввечері на території цієї ж громади під ворожий обстріл потрапило селище Хромове — поранена одна людина.

 

Гучно минула ніч у місті Сіверськ. Ворожими обстрілами зруйновані щонайменше два приватні будинки. Інформація щодо постраждалих не надходила.

 

Уночі російські війська обстріляли стару частину Авдіївки, під ранок — центральну. За попередніми даними, жертв немає.

 

О пів на першу ночі обстрілу з боку росіян зазнало село Богоявленка Вугледарської громади. Обсяги руйнувань встановлюються.

 

"На Донеччині давно вже не лишилося жодного безпечного місця. Евакуюйтесь! Врятуйте життя собі та близьким", — наголосив Кириленко.

 

Згідно з його даними, за 19 вересня в Донецькій області російські війська вбили одного мирного жителя — у Торецьку. Ще 12 людям загарбники завдавли поранень.

 

Очільник ОВА додав, що станом на сьогодні неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

 

У Донецькій області 18 вересня загарбники обстріляли Торецьк, Нью-Йорк, Краматорськ та Авдіївку. Унаслідок ворожого обстрілу загинув мирний житель, також пошкоджені три заклади освіти.

 

Як повідомляла УМ, по Краматорську та Торецьку рашисти вгатили ракетами, на Луганщині точаться бої.