У Кремлі відреагували на звірства росіян у Ізюмі

16:26, 19.09.2022
У Кремлі відреагували на звірства росіян у Ізюмі

росія намагається відхреститися від злочинів на Харківщині, називаючи «брехнею» масові вбивства мирних жителів в Ізюмі.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє SNN.

 

Після того як ЗСУ вигнали ворога з Харківщини, стало відомо, що окупанти поблизу Ізюма катували людей та скидали їх у братські могили. У путіна вперше прокоментували свої звірства.

 

Прессекретар президента держави-терористки дмітрій пєсков безсоромно прокоментував жорстокість російських солдатів щодо українців. За його словами, Україна безпідставно звинувачує росію, називаючи це брехнею та інсценуванням. 

 

«Це той самий сценарій, що у Бучі. Все розвивається за одним сценарієм. Це брехня. Звичайно ж, ми відстоюватимемо правду у всій цій історії»,- заявив у понеділок речник Кремля Дмитро Пєсков.

 

Очевидно, що підданий президента росії знає і про закатованих дітей; про цілі могили з українськими родинами; про чоловіка, якому відрізали мошонку та зв'язаним кинули в яму. Однак визнати, що "друга армія світу" чинить такі звірства, росія не хоче. Цим країна-агресоркаподібна на свого попередника – радянський союз.

 

Як повідомляла УМ, поблизу Ізюма продовжують ексгумувати могили з тілами закатованих.

 

Наразі відомо про 400 поховань, однак реальна цифра може бути більшою.

 

За словами бійця спецпідрозділу "Кракен", Україна ще довго буде розслідувати скоєні окупанти злочини в Ізюмі та інших містах. Масштаби трагедії стануть відомі аж після нашої перемоги.