Авіація ЗСУ вдарила по 16 скупченнях росіян і техніки на Луганщині – Гайдай

10:18, 18.09.2022
Авіація ЗСУ вдарила по 16 скупченнях росіян і техніки на Луганщині – Гайдай

Минулої доби українська авіація добряче поколошматила російських окупантів.

Збройні сили України авіацією 18 вересня завдали ударів по 13 районах зосередження живої сили і техніки противника та 3 позиціях зенітних ракетних комплексів в Луганській області, повідомив глава ОВА Сергій Гайдай.

 

Як інформує УМ, про це 18 вересня повідомив Гайдай у Telegram.

«За минулу добу Сили оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Михайлівка Друга, Весела Долина, Одрадівка, Мар’їнка, Новомихайлівка та Правдине.

 

Наша авіація вдарила по 13 районах зосередження живої сили і техніки противника та 3 позиціях зенітних ракетних комплексів. Крім того, підрозділи протиповітряної оборони збили п’ять БпЛА та один гелікоптер Ка-52 ворога.

 

Ракетні війська і артилерія завдали вогневого ураження по понад двохстах об’єктах противника. Серед них 12 пунктів управління, склади боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів, артилерійські позиції і райони зосередження особового складу та військової техніки», - написав глава ОВА.

 

За словами Гайдая, скупчення техніки ворога люди спостерігають майже в усіх населених пунктах, що поблизу з адмінмежею до інших областей. Зокрема, у Троїцькому, Сватовому, Рубіжному, Попасній.

 

Як повідомляла УМ, Сергій Гайдай, Голова Луганської обладміністрації повідомив, що російські добровольці відмовляються воювати на території України, пораненим окупанти не дають грошей,  мирним жителям – не виплачують пенсії та компенсації за зруйноване житло.