У Херсоні «поліцейські»-колаборанти масово просяться у відставку, фото

12:27, 14.09.2022
У Херсоні «поліцейські»-колаборанти масово просяться у відставку, фото

Почувши запах "смаженого" прислужники-колаборанти у Херсонських правоохоронних органах дременули в кущі.

У Херсоні призначені російськими загарбниками співробітники «поліції» масово пишуть рапорти про відставку.

 

Як інформує УМ, про це 14 вересня повідомило поінформоване джерело у правоохоронних органах.

 

Так, за словами співрозмовника агентства, на тлі активності ЗСУ на Херсонському напрямку суттєво збільшилася кількість рапортів на звільнення у росіян, аргументують вони це «нездатністю керівництва забезпечити належні умови роботи».

 

 

Зокрема, такий рапорт подав Ростислав Малиновський – зрадник із Херсона, який вступив до так званого «Головного управління МВС у Херсонській області», якого встановила СБУ.

 

Він відмовляється від посади «заступника начальника управління карного розшуку – начальника відділу розкриття злочинів проти особи» та просить розірвати контракт «у зв'язку із загостренням ситуації в Херсонській області».

 

Ще один «поліцейський» із захопленої Херсонської області просить повернути його на попереднє місце служби до Санкт-Петербурга. Так, згідно з рапортом, Меттус Д. А., призначений на посаду «оперуповноваженого Суворовського міського відділу поліції ГУ МВС росії по Херсонській області», хоче на колишнє місце служби нібито «у зв'язку з відсутністю забезпечення житлом та належного рівня матеріального забезпечення» в Херсоні.

 

 

Загалом, за словами джерела, зараз головне бажання російських військових та силовиків на захоплених територіях України – «звільнятися та тікати».

 

За минулу добу, 13 вересня, українські військові на Південному напрямку знищили 121 російського загарбника, значну кількість техніки, а також уразили чотири склади боєприпасів та три пункти управління.

 

Як повідомляла УМ, заплановані відправки військових в Україну масово скасовують у рф.