Артем Пивоваров вдячний ЗСУ за звільнення рідного Вовчанська на Харківщині

19:02, 12.09.2022
Артем Пивоваров вдячний ЗСУ за звільнення рідного Вовчанська на Харківщині

Артем Пивоваров привітав українських військових з успіхами на Харківщині (facebook.com/pivovarovofficial)

Український співак Артем Пивоваров, який родом із Вовчанська Харківської області подякував українським захисникам за звільнення його рідного міста у ході блискучого контрнаступу.

 

Його мама та родичі протягом півроку залишалися на окупованій території у місті Вовчанськ, що розташований неподалік від кордону із росією.

 

Як інформує Україна молода, у сторіс свого Instagram Пивоваров поділився фото українських бійців із прапором України перед міською радою Вовчаська. 

 

Співак написав на адресу захисників:

 

«Хлопці, козаки, ви не уявляєте, наскільки я пишаюсь вами і вдячний!».

 

 

Нагадаємо, повномасштабний напад росії на Україну застав Артема Пивоварова в Ірпені, куди він тільки-но переїхав жити. Його мати, а також інші члени сім´ї одразу ж опинилися в окупації.

 

При цьому вона не бажала евакуюватися і, за словам співака, чекала на звільнення міста.

 

Зараз Артем Пивоваров активно займається волонтерством, виступає із благодійними концертами, а також готується до туру містами України та Польщі. 

 

Як повідомляла УМ, украінські  артисти Артем Пивоваров та Оля Полякова представили ліричне бачення творчості Лесі Українки у авторському культурному  проєкті «Твої вірші, мої ноти» Артема Пивоварова композицією «Тішся».

 

Проєкт був створений задля популяризації та підтримки української культури, поетів і письменників через призму музики.