Закупіть мішки для трупів: Міноборони України іронізує з указу путіна про збільшення армії

09:34, 26.08.2022
Закупіть мішки для трупів: Міноборони України іронізує з указу путіна про збільшення армії

На рашистів в Україні чекає лише смерть. (facebook.com/MinistryofDefence.UA)

Міністерство оборони України висміяло указ президента рф володимира путіна, відповідно до якого, чисельність армії агресора має збільшитися на 137 тис. осіб – до 2 мільйонів осіб.

 

Як інформує Україна молода, реакцію на цей указ Міністерство оборони України оприлюднило у соцмережах.

 

«Вони ще навіть не починали… росія планує довести чисельність особового складу збройних сил до 2 млн+. Для виконання указу свого президента міноборони росії тепер необхідно закупити 2 млн мішків для трупів», – зазначили в українському оборонному відомстві.

 

Нагадаємо, напередодні путін підписав указ, згідно з яким штатну чисельність збройних сил росії буде збільшено на 137 тисяч - до 2,04 мільйона осіб.

 

 Указ набирає чинності з 1 січня 2023 року.

 

Згідно з попереднім указом, від 17 листопада 2017 року, російські війська налічували 1 902 758 солдатів та офіцерів, у тому числі 1 013 628 військовослужбовців.

 

 
Як повідомляла "УМ", секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що російський диктатор хоче перепочити у війні, однак він не зупиниться в загарбницьких діях і готує ВПК росії до тривалої війни проти України. Втім, на його думку, ми ще за життя побачимо крах колоніальної росії.