Непокорені і злі: Командувач ССО Віктор Хоренко привітав з Днем Незалежності

23:49, 24.08.2022
Непокорені і злі: Командувач ССО Віктор Хоренко привітав з Днем Незалежності

Командувач Сил спеціальних операцій ЗСУ Віктор Хоренко. (facebook.com/usofcom)

Новопризначений Командувач Сил спеціальних операцій ЗСУ Віктор Хоренко привітав українців з Днем Незалежності України 24 серпня.

 

Як інформує Україна молода, привітання оприлюднено на сторінці Командування ССО у соцмережах.

 

«Ми святкуємо День Незалежності у боротьбі за неї. 31 рік тому вона дісталася нам як даність. Та нині отримала справжню - криваву ціну.

Росіяни гадали, що зламають нас за лічені дні. Та лише розпалили в мільйонах українців дух справжніх воїнів. Кожен злочин окупантів – це новий поштовх до боротьби із ними. Кожен невинно вбитий – це стимул іти вперед поки жодного живого загарбника не лишиться на нашій землі. І Сили спеціальних операцій напрочуд добре працюють над цим питанням», - наголосив пан Хоренко.

 

Командувач ССО додав: «Усі загиблі за рідну землю – отримали найвищу честь і шану від побратимів і народу, за який віддали життя. Відплата ворогу за всіх полеглих – це вдало проведені операції, після яких сотні окупантів вже ніколи не повернуться додому.

 

Ми непокорені і злі. Свідомі того, за що боремося. Впевнені у власній перемозі. З Днем Незалежності України!».

 

Як повідомляла «УМ», Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітав українців з Днем Незалежності. На його думку, Незалежність можлива лише тоді, коли є люди, які готові за неї боротися.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили спеціальних операцій ЗСУ підірвали міст на тимчасово контрольованій російськими окупантами частині Донеччини.