У центрі столиці влаштували «парад» розбитої російської техніки

15:23, 20.08.2022
У центрі столиці влаштували «парад» розбитої російської техніки

Експозиція знищеної рашистськоі техніки представлена у Києві

Росіяни, атакувавши Україну, планували через три дні переможцями марширувати Хрещатиком. Нині ж у центрі Києва українська влада влаштувала «парад» знищеної та іржавої російської військової техніки.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомляють наші кореспонденти.
 
Так, у самому серці Києва показали танки, бронетранспортери, броньовані автомобілі та вантажівки російської армії. Якщо висловлюватись точніше, - те, що залишилося від "великої армії" після зустрічі зі Збройними силами України. Мешканці гості Києва вкотре переконалися, що є сенс вірити у ЗСУ та міць наших захисників.
 
 
На початку війни ЗСУ повідомляли, що окупанти привезли з собою в Україну парадну військову форму з медалями. 
 
 
Зазначимо, парад знищеної техніки російських окупантів у столиці влаштували у рамках святкування Дня незалежності України, яке відбудеться 24 серпня. Його вказали у списку заходів, які оприлюднило Міністерство культури та інформаційної політики. 
 
 
24 серпня під час офіційних заходів хвилиною мовчання вшанують пам'ять усіх загиблих українців від рук російських окупантів. Крім того, має відбутися спільна молитва за Україну священиків усіх церков у Національному заповіднику Софія Київська.
 
Як повідомляла УМ, військовий дизельний «Урал-4320», завантажений бойовим спорядженням та різними подарунками для захисників, відправили нещодавно з Лохвиччини Полтавської області на південь.
 
На ньому російські окупанти приїхали знищувати українців, а тепер він допомагає нашим воїнам гнати рашистів з української землі.