Рашисти обстріляли Миколаїв та Дніпропетровщину: сотні людей залишилися без електрики

10:49, 20.08.2022
Рашисти обстріляли Миколаїв та Дніпропетровщину: сотні людей залишилися без електрики

Російська армія вкотре обстріляла житлові масиви Дніпропетровщини

Окупанти черговий раз з різної зброї обстріляли Дніпропетровську область. Приліт зафіксували у Нікопольському та Криворізькому районах, пошкоджені лінії електропередач і газогін
 
Як інформує Україна молода, про це повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко в  Телеграмі.
 
Зокрема, Нікопольський район потрапив під обстріли тричі за ніч. Там зафіксували "приліт" десятьох снарядів зі ствольної артилерії ворога. В місті пошкоджено дев'ять приватних будинків, сонячні панелі та лінії електропередач. Внаслідок цього до 300 людей залишились без електропостачання. Постраждалих внаслідок обстрілів немає.
 
 
По Марганецькій громаді ворог поцілив  зі ствольної артилерії та "Градів". Обійшлося без постраждалих та руйнувань.
 
 
По Криворізькому району росіяни скерували  "Урагани". В Апостолівській громаді є руйнація кількох будинків та газогону, проте люди неушкоджені. 
 
Також сьогодні вночі росіяни обстріляли Миколаїв ракетами.
 
Про це повідомив голова Миколаївської військової обласної адміністрації Віталій Кім.
 
«Вночі, 20 серпня, орієнтовно о 03:00 Миколаїв вкотре зазнав масованого ракетного обстрілу. Відомо, що ворог завдав удару по місту ракетами типу С-300. Попередньо без постраждалих. Інформація щодо пошкоджень уточнюється», - повідомив очільник ОВА.
 
За його інформацією, вчора ворог обстрілював також Первомайську, Широківську, Березнегуватську громади.
 
Водночас як написала голова обласної ради Ганна Замазєєва, в області зафіксовані пошкодження та руйнування житлових будинків. Є постраждалі: за минулу добу на Миколаївщині поранення отримали троє людей.
 
Як повідомляла УМ, кількома днями раніше Дніпропетровщина зазнала чергового удару збоку російської арміі.
Постраждали Нікопольський і Криворізький райони. Понівечені  11 багатоповерхових та 13 приватних будинків, а також дитячий садок.