Російські війська знову обстріляли Дніпропетровщину та Харків

08:48, 13.08.2022
Російські війська знову обстріляли Дніпропетровщину та Харків

Наслідки обстрілів у Харкові

Російська армія вдарила  з реактивної артилерії по Дніпропетровщині. Постраждали Нікопольський і Криворізький райони. Понівечені  11 багатоповерхових та 13 приватних будинків, а також дитячий садок. 
 
Як інформує Україна молода, про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військово-цивільної адміністрації Валентин Резніченко. 
 
За його даними, люди внаслідок цих обстрілів не постраждали.
 
 
 
Нікополь ворог обстріляв з "Градів". Скерував по житлових кварталах  30 реактивних снарядів. У місті понівечені  11 багатоповерхових, 13 приватних будинків та дитячий садок. Виведено з ладу газогін та лінію електропередач. На місці працюють аварійні бригади. Люди не постраждали»,– написав Валентин Резніченко.
 
Криворізькому району пощастило трохи більше – там обійшлося без руйнувань.
 
«По Криворізькому району ворог ударив з "Ураганів". Поцілив по Зеленодольській та Апостолівській громадах. На щастя, без руйнувань та постраждалих»,– додав голова Дніпропетровської ОВА.
 
Також ворожих обстрілів зазнав Харків.
 
Про це міський голова Ігор Терехов написав у Telegram. 
 
Він повідомив, що окупанти обстріляли три райони міста, внаслідок чого пошкоджено критичну інфраструктуру та житлові будинки.
 
 
Зазначається, що росіяни обстріляли центр Немишлянський та Слобідський райони.
 
«Постраждав коледж, пошкоджено комунікації критичної інфраструктури, у кількох житлових будинках вилетіли шибки, осколками посічено кілька тролейбусів. Там, куди потрапили ворожі ракети, немає нічого, що хоч би віддалено нагадувало військові об’єкти. Вони б’ють виключно по цивільній інфраструктурі, намагаючись позбавити нас навчальних закладів, транспорту, а людей їхнього житла»,– йдеться у дописі.
 
Міський голова наголосив, що на щастя немає загиблих та постраждалих.
 
Як повідомляла УМ, внаслідок ворожого обстрілу в Нікопольському районі на Дніпропетровщині загинуло 13 людей, поранено - 11.