Медведєв та керівники силових структур рф провели нараду в окупованому Луганську

23:26, 11.08.2022
Медведєв та керівники силових структур рф провели нараду в окупованому Луганську

Медведєв у Луганську зустрівся з ватажками терористичних «ЛНР» та «ДНР».

Колишній президент та експрем’єр рф, нинішній заступник голови Ради безпеки рф Дмитро Медведєв прибув разом із керівниками силових структур та урядових установ держави-агресора на окуповану Луганщину в четвер.

 

Цей кремлівський «десант» прибув до Луганська, де провели нараду з безпеки за дорученням президента рф путіна.

 

Як інформує Україна молода, про це Медведєв повідомив у Telegram.

 

Зазначається, що експрезидент рф одразу зустрівся з ватажками терористичних «ЛНР» та «ДНР» Леонідом Пасічником та Денисом Пушиліним.

 

Медведєв повідомив, що у нараді також взяли участь генеральний прокурор рф Ігор Краснов, перший заступник керівника адміністрації президента рф Сергій Кирієнко, очільник МВС Володимир Колоольцев, голова Мінбуду Ірек Файзуллін, директор ФСБ Олександр Бортніков, голова Слідчого комітету Олександр Бастрикін.

 

 

На нараді військові злочинці з росії та зрадники з ОРДЛО приділили «особливу увагу гармонізації законодавства "ЛНР" та "ДНР" із законодавством рф».

 

Як повідомляла «УМ», під час повномасштабного вторгнення рф в Україну Медведєв відзначився низкою скандальних українофобських та людиноненависницьких заяв.

 

Зокрема, він втішається з того, що покарати його ядерну державу та її керівництво за воєнні злочини в Україні нібито не вдасться.