Еротика та порно в Україні: Зеленський розгляне петицію, яка набрала 25 тисяч голосів

16:38, 10.08.2022
Еротика та порно в Україні: Зеленський розгляне петицію, яка набрала 25 тисяч голосів

Розглянути петицію з проханням легалізувати еротику та порно на території України повинен президент Володимир Зеленський, адже вона набрала вже понад 25 тисяч голосів.

 

Як інформує УМ, про це свідчать дані на сайті президента.

 

Автор петицію апелює до того, що більшість розвинутих держав не мають заборон на порнографічну діяльність, а в Україні ця заборона "шкодить економіці та правам людини". Крім того, закон, за словами автора, містить корупційні ризики.

 

Також запроповано кіберполіції зосередитися на боротьбі з російськими кібератаками, дезінформацією та ботами.

 

"Виходить, що ці дівчата, всі онліфанс і вебкам моделі, які пожертвували гроші на ЗСУ автоматично підпадають під кримінальну відповідальність. Тому зараз це дуже важливо зняти заборони на еротику та порно і легалізувати їх в Україні! Це доведе демократичність і свободу України, за яку ми зараз боремось", – йдеться у петиції.

 

Нагадаємо, що раніше Володимир Зеленський відповів на петицію про легалізацію одностатевих шлюбів в Україні. Він нагадав, що Конституція визначає шлюб як союз чоловіка та жінки, а під час воєнного стану вносити до неї зміни не можна.

 

Але, за словами президента, Кабмін напрацьовував рішення щодо легалізації в Україні зареєстрованого цивільного партнерства.

 

Як повідомляла УМ, Зеленський розгляне третю петицію про дозвіл на виїзд за кордон небоєздатних чоловіків.