Резніков анонсував новий пакет військової допомоги від США

15:42, 04.08.2022
Резніков анонсував новий пакет військової допомоги від США

Міністр оборони Резніков повідомив, що у новому пакеті допомоги від США є усе необхідне для оборонних потреб України

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що новий пакет військової допомоги від США, що складає 550 мільйонів доларів, відповідатиме оборонним потребам України. 
 
Як інформує Україна молода, про нову розмову з міністром оборони США Ллойдом Остіном Резніков повідомив у  Twitter.
 
«Провів ще одну розмову з моїм другом міністром оборони США Ллойдом Остіном. Ми обговорили майбутній пакет допомоги безпеки - він буде відповідати нашим потребам. Новий американський аташе з питань армії і оборони, який прибув до Києва, допоможе збільшити рівень довіри між Україною і США у сфері безпеки і оборони»,- заявив Резніков.
 
Як сказано на сайті Міністерства оборони США, Остін в розмові з Резніковим знову підкреслив готовність Сполучених Штатів підтримувати здатність України протистояти агресивній війні Росії, що було підтверджено оголошенням про виділення додаткових 550 мільйонів доларів політики допомоги для України.
Крім того, Резніков поінформував Остіна про ситуацію на полі бою.
 
Зазначимо, 1 серпня Україна отримала нову партію реактивних систем залпового вогню HIMARS. Тепер окупантів будуть лупити ще 4 HIMARS. Про це заявив Міністр оборони України Олексій Резніков.
 
«Ми довели, що ми вміємо поводитися з цим озброєнням. Звук залпу HIMARS став головним музичним хітом цього літа на передовій!»—написав міністр.
 
Як повідомляла УМ, кількома днями раніше міністр оборони України Олексій Резніков провів телефонну розмову зі своїм колегою із США Ллойдом Остіном.
 
Політики обговорили ситуацію, що склалася та ймовірність надання Україні ще одного пакету фінансової допомоги.