У Миколаєві російська ракета поцілила в зупинку: 5 загиблих

12:28, 29.07.2022
У Миколаєві російська ракета поцілила в зупинку: 5 загиблих

Тіла мирних мешканців на зупинці в Миколаєві після ракетного удару. (novosti-n.org)

Ракета з російського РСЗВ «Ураган» поцілила у зупинку громадського транспорту в Миколаєві у п’ятницю близько 10-ї ранку.

 

На зупинці було багато людей. Внаслідок терористичного удару 5 мирних мешканців загинуло, ще 7 поранені.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

 

«У зв'язку з успіхами ЗСУ на півдні, орки змінили тактику. Вчора під час не комендантської години поцілили в спальний район міста, внаслідок чого зруйновано  багато будинків. Там немає навіть натяків на воєнний об'єкт.

 

Сьогодні обстріляли інший район, влучили поряд з із зупинкою громадського транспорту. 12 людей лежить на землі. На місце поїхали «швидкі». Будьте дуже обережні. Тому що і вчора, і сьогодні вони обстрілюють місто вдень, коли всі люди займаються своїми справами. Не нехтуйте повітряними тривогами!», написав керівник області.

 

Цю інформацію підтвердив і мер Миколаєва Олександр Сєнкевич. За його словами, на місці теракту працюють медики та слідчі.

 

Газета "Новини N" оприлюднила жахливі фото з місця трагедії.

 

Як повідомляла «УМ», наразі українськими ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 150 вогневих завдань, за результатами яких закріплено наш вогневий контроль над транспортними артеріями на окупованих територіях Херсонської області.