Російські окупанти обстріляли центр Харкова та вгатили по Дніпропетровщині

08:42, 29.07.2022
Російські окупанти обстріляли центр Харкова та вгатили по Дніпропетровщині

Рашисти продовжують нещадно руйнувати житлові квартали міст

У ніч на п'ятницю російські агресори здійснили черговий обстріл центральної частини Харкова. 
 
Як інформує Україна молода, про це повідомив мер міста Ігор Терехов зранку 29 липня у Telegram. 
 
«О 4.09 два «приходи». Обидва в центральну частину міста. В одному разі влучання у двоповерховий будинок. Там уже працює ДСНС – розбирають завали, шукають під ними людей. В іншому разі – приліт у будівлю одного з вищих навчальних закладів Харкова»,– написав міський голова.
 
 
Він зазначив, що поки що інформації про постраждалих чи загиблих немає і висловив сподівання, що так і буде.
 
Також окупанти вночі вгатили по двох районах Дніпропетровщини
 
 
Під прицільним вогнем опинилися мирні квартали Нікопольського та Криворізького районів. Попередньо, минулося без постраждалих. Ситуацію
по Дніпру та області на ракок 29 липня під звуки чергової повітряної тривоги доповів голова ДніпроОВА Валентин Резніченко.
 
 
«По Нікополю російська армія поцілила з «Градів». Свідомо стріляли по житловому кварталу. Скерували туди понад 40 реактивних снарядів. Пошкоджені 6 приватних будинків та господарчі споруди. Зачепило лінію електропередач. Кілька тисяч нікопольчан приватного сектору залишилися без світла. На місці працюють аварійні бригади електриків. Попередньо, люди не постраждали. У місцях обстрілів розкидані уламки реактивних снарядів. Там працюють фахівці ДСНС», — повідомив Валентин Резніченко.
 
Зі ствольної артилерії ворог вкотре обстріляв і Зеленодольську громаду у Криворізькому районі. На щастя, минулося без жертв та руйнувань.
В інших районах області на цю хвилину спокійно.
 
Як повідомляла УМ, два дні тому  російські війська завдали ударів по місту Харків, за попередньою інформацією, шестеро людей дістали поранення.