У Херсоні окупанти захопили магазини побутової техніки

17:11, 27.07.2022
У Херсоні окупанти захопили магазини побутової техніки

Рашисти мародерять магазини та приватні будинки

Самопроголошена «влада» колаборантів у Херсоні разом із російськими військовими захопили два магазини побутової техніки. У населених пунктах області рашисти нишпорять по будинках, обкрадають їх та відбирають  транспорт у населення.
 
Як інформує Україна молода, про це у Фейсбуці повідомляє поліція Херсонської області.
 
«З середини квітня військовослужбовці рф спільно з представниками окупаційної влади незаконно захопили в центрі Херсона та у мікрорайоні Таврійський приміщення двох магазинів з продажу побутової техніки», - йдеться у повідомленні.
 
Зазначається, що загарбники встановили контроль над приміщеннями та привласнили всі товаро-матеріальні цінності, що знаходилися в магазинах. Встановлюється сума завданих матеріальних збитків.
 
У Херсоні, Скадовську, селах Мирне, Новопетрівка та Кочубеївка російські військові викрали автомобілі місцевих жителів, трактор, обікрали будинки, забравши мисливські рушниці та майно.
 
Поліцейські ретельно збирають доказову базу кожного воєнного злочину російських окупантів в Херсоні та області для притягнення злочинців до відповідальності, запевняють у поліції.
 
Як відомо, за минулу добу поліція відкрила 25 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів армії рф на території Херсонської області. Серед них: колабораційна діяльність, викрадення людей, обстріли населених пунктів з жертвами серед мирних жителів, викрадення окупантами цивільного автотранспорту, пожежі на полях внаслідок влучання снарядів.
 
Як повідомляла УМ, російські загарбники  на Херсонщині грабують бази відпочинку на чорноморському узбережжі в Лазурному.