США та НАТО обіцяють рф жорстку відповідь за анексію територій України

15:29, 27.07.2022
США та НАТО  обіцяють рф жорстку відповідь за анексію територій України

Сполучені Штати та країни НАТО не визнають насильницьке приєднання територій України у склад росії

Дипломати США зазначають, що Кремль слідує тому сценарію, за яким проходило у 2014 році вторгнення та анексію Криму. 
Представники Сполучених Штатів заявили, що їм відомо, яким буде наступний крок РФ щодо України і пригрозили швидкою та жорсткою відповіддю за насильницьке включення територій України до складу Росії. 
 
Як інформує Україна молода, про це американські дипломати повідомили у Twitter.
 
У дипвідомстві США попередили, що на Росію чекають швидкі та рішучі заходи у відповідь за дії, спрямовані проти суверенітету та територіальної цілісності України.
 
РФ готується анексувати нові території України, повідомили представники посольства. Кремль слідує тому ж сценарію, за яким проходило вторгнення до Криму та його насильницьке приєднання у 2014 році. США та НАТО ніколи не погодяться із захопленням Росією українських територій.
 
«Якщо Росія продовжить виконувати свої плани з анексії, ми відповімо швидко і жорстко разом із нашими союзниками та партнерами»,— йдеться в публікації.
 
Нагадаємо, що в Запорізькій та Херсонській областях створюються виборчкоми для псевдореферендумів про приєднання захоплених територій до РФ.
 
Як повідомляла УМ, на Запоріжжі в тимчасово окупованих Мелітополі та Бердянську почався пошук колаборантів, які будуть створювати масовку в акціях підтримки референдуму.