Антонівський міст з колоною техніки рашистів зазнав чергового філігранного удару від ЗСУ

09:36, 27.07.2022
Антонівський міст з колоною техніки рашистів зазнав чергового філігранного удару від ЗСУ

Антоніський міст у Херсоні окупанти вже не можуть використовувати.

У Херсоні українські військові завдали точкових ракетних ударів по Антонівському мосту.

 

Як інформувала УМ, про це повідомила начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в ефірі національного телемарафону 27 липня.

 

Гуменюк наголосила, що Сили оборони тримають під вогневим контролем стратегічно важливі логістичні і транспортні шляхи російських загарбників на Херсонщині, щоб не дозволяти йому поповнювати запаси.

 

Щодо моста, речниця сил півдня дипломатично зазначила, що ЗСУ цінують усе, що є в нашій країні, навіть коли воно під окупантами. "Ми не руйнуємо інфраструктуру, ми руйнуємо плани ворога", сказала Гуменюк. За її словами, робота української артилерії делікатна і ювелірна, і спрямована більше на деморалізацію російського війська.

 

Так виглядав міст до вторгнення росіян.

 

На уточнююче запитання журналіста, чи все-таки були удари по мосту Гуменюк врешті відповіла ствердно.

 

«Так, удари були, але вони були філігранними», - лаконічно відповіла речниця.

 

Додамо, що в ніч на 27 липня у пабліках ширилися повідомлення й відео про удари по Антонівському мосту й роботу російських засобів ППО в окупованому Херсоні. Достовірної інформації про удари та їх наслідки не було.

 

Вранці ставленик окупантів Кирило Стремоусов визнав, що Антонівський міст через Дніпро у Херсоні отримав пошкодження після нічної атаки Збройних сил України.

 

Як стало відомо, ЗСУ вдарили по Антонівському мосту у Херсоні саме в той момент, коли окупанти переправляли по ньому велику колону накопиченої техніки

 

Раніше Антонівський міст уже зазнавав ударів та пошкоджень.

 

Як повідомляла УМ, Антонівський міст у Херсоні непридатний для використання після ударів ЗСУ.