Артилерія ЗСУ філігранно застосовує високоточну західну зброю - Резніков

14:56, 25.07.2022
Артилерія ЗСУ філігранно застосовує високоточну західну зброю - Резніков

Українські військові HIMARS´ами знищили близько 50 ворожих складів із боєприпасами

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що українські артилеристи філігранно працюють із високоточною зброєю, зокрема HIMARS’ами, що надали нам західні партнери, обрізаючи постачання армії рф. 
 
Як інформує Україна молода, про це він повідомив в ефірі загальнонаціонального телемарафону.
 
«Хаймерси наші артилеристи використовують дуже філігранно – як хірург скальпелем, працюють. І видно навіть на фото деяких мостових переправ дуже чітко покладено (снаряди) в районі шва цього мостового з'єднання. 
 
Був звіт наших колег: по суті, вони підтвердили нашу інформацію, але вони її паралельно мали завдяки супутниковому спостереженню: кількість знищених складів боєприпасів орків, кількість командних пунктів, мова йде на пів сотні об'єктів тільки щодо місць, де зберігаються боєприпаси. 
 
Що відповідно обрізає їхні логістичні ланцюжки і позбавляє їх спроможності вести активні бойові дії, насипаючи по великій кількості снарядів і пострілів по наших Збройних силах»,— зазначив Резніков. 
 
Міністр додав, що західні партнери вже побачили, що українські захисники і захисниці працюють професійно та ефективно, «цілі обираються дуже зрозуміло й ефективно вражаються».
 
«Це збільшує рівень довіри і готовність надавати нову допомогу», —додав він.
 
Як повідомляла УМ, близько  сотні окупантів вбито та поранено внаслідок точного удару ЗСУ з систем HIMARS по ворожому командному пункту в місті Красний Луч на Луганщині.