У Кадіївці знищено казарму з російськими військовими – Гайдай

09:55, 24.07.2022
У Кадіївці знищено казарму з російськими військовими – Гайдай

у Кадіївці руйнувань зазнало приміщення, де перебували російські військові. (Фото: Телеграм Сергій Гайдай/ Луганська ОДА (ОВА))

Українські захисники на Луганщині змусили росіян відійти від Верхньокам’янського, поблизу Лисичанська знищили 12 ОМОНівців із Сахаліна, у Кадіївці зруйнували казарму з російськими військовими.

 

Як інформує УМ, про це 24 липня повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Телеграм.

 

«Сили оборони України завдають противнику втрат на всіх напрямках, де йдуть активні бойові дії. А західна артилерія допомагає тримати у напрузі росіян у тилу.

 

За останні тижні ми уразили декілька складів із боєприпасами і скупчень окупантів лише на Луганщині. Багато успішних влучань і на Донеччині, що не дає змогу ворогу атакувати інтенсивніше. Скажу більше – щоночі вони не сплять, а чекають, що по них можуть влучити.

 

Зокрема, вчора у Кадіївці (колишній Стаханов – УМ.) руйнувань зазнало приміщення, де перебували російські військові. Втрати уточнюються.

 

А поблизу Лисичанська наші артилеристи накрили вогнем російських окупантів, які щойно прибули на ротацію. А саме загін сахалінського ОМОНу, який за наказом Кремля прибув на війну в Україну. Знищено щонайменше 12 спецпризначенців ворога. Багато росіян поранено», - сказано в повідомлені.

 

Втім окупанти продовжують застосовувати штурмову та армійську авіацію, продовжують ракетний та артилерійський терор мирного населення.

 

Упродовж 23 липня завдали чотири ракетні та один авіаудар.

 

Росіяни посилили тиск у районі Верхньокам’янського, однак вогнем у відповідь ЗСУ змусили їх відійти та недорахуватись особового складу.

 

По інших населених пунктах росіяни вели неприцільні, але чисельні артилерійські і мінометні обстріли.

 

Як повідомляла УМ, збройні сили України зупинили атаки росіян з боку Лисичанська у напрямку Верхньокам’янського Луганської області та Сіверська на Донеччині.