United24: англомовне цифрове медіа розповість світові про незламність України, відео

19:10, 22.07.2022
United24: англомовне цифрове медіа розповість світові про незламність України, відео

Мета United24 – довести всьому світу, що українці незламно битимуться за власну свободу аж до перемоги. (Скріншот відео)

Міністерство цифрової трансформації України створює англомовне цифрове медіа UNITED24, що розкаже світові про Україну та незламність українців.

 

Проєкт вже стартував на платформі YouTube.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації, а також його очільник Михайло Федоров.

 

Зазначається, що мета United24 – довести всьому світу, що українці незламно битимуться за власну свободу аж до перемоги.

 

«Якою є Україна? Такою, що зупинить голіруч танки загарбників. Що подолає тисячі кілометрів, аби доставити гуманітарну допомогу тим, хто її потребує. Такою, що за три дні здатна зібрати на три байрактари для наших захисників. Або такою, що ладна йти у вогонь, аби зупинити пожежу на полі пшениці.

 

Світ має знати, чим живе Україна, якою ціною бореться за незалежність та як важко виборює у ворога свою землю. На якій вирощується зерно. І з якого потім готують круасани у Франції, пасту в Італії або печуть хліб у країнах Африки», - йдеться у повідомленні міністерства.

 

У межах проєкту на YouTube стартувало перше шоу під назвою Fight for Freedom.

 

Згодом було запущено і пілотний випуск – про важливу роль дронів у цій війні. Цей випуск поширив у соцмережах і Президент України Володимир Зеленський.

 

«Для українців немає нічого неможливого. Ми – вільні люди, які сміливо борються за свою свободу. І хочемо, щоб про це ще більше знали, щоб бачили це в усьому світі. Тому починаємо створювати англомовне цифрове медіа United24», - акцентував глава держави.  

 

Президент закликав підтримати проект і долучитися до збору коштів на Армію дронів саме через платформу United24.

 

 

Водночас, віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров зазначив у ефірі Єдиного телемарафону в п’ятницю:

 

«Починаємо створювати англомовне цифрове медіа UNITED24, що розкаже світові про Україну. Я впевнений, що ця війна — між цивілізацією і варварством, і саме тому світ — на нашому боці. Тому ми маємо висвітлювати, якою неймовірною, сильною, технологічною, і креативною країною ми є».

 

Пан Федоров також запрошує всіх, хто вміє створювати контент приєднуватись до проєкту. Для цього потрібно заповнити форму на сайті u24.media.

 

Нагадаємо, 17 травня Президент Зеленський підписав указ щодо ініціативи створення національного бренду United24 для об'єднання зусиль міжнародних партнерів у підтримці України.

 

Фандрейзингова платформа United24 є так званим єдиним вікном для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України, зокрема за такими напрямами: допомога Збройним Силам, гуманітарна, медична допомога і допомога дітям, відновлення інфраструктури, цифрова та інформаційна протидія збройній агресії.

 

 

Як повідомляла "УМ", дружина Президента України Олена Зеленська зареєструвалася у популярній соціальній мережі Twitter. Мета першої леді: розповідати світу правду про російські злочини в Україні.