Довкола Слов'янська прикордонники зводять масштабну лінію оборони

15:58, 21.07.2022
Довкола Слов'янська  прикордонники зводять масштабну лінію оборони

Прикордонники готуються до оборони Слов’янська

Однією з головних цілей Російської Федерації є захоплення Слов'янська Донецької області. Тож українські прикордонники готуються до боїв за місто  і зводять довкола нього масштабну лінію оборони.  Це допоможе зупинити спроби штурму Слов'янська
 
Як інформує Україна молода, про це зазначає Державна прикордонна служба України у Facebook 21 липня.
 
Як відомо, ворожі підрозділи постійно атакують передові позиції Сил оборони. Роблять це з метою просунутися ближче до Слов'янська.
 
«Не припиняються також артилерійські обстріли цивільної інфраструктури, що призводить до численних жертв серед мирного населення»,— зазначили військові.
 
Після майже повної окупації Луганщини росіяни кинули всі свої сили на захоплення Донеччини. Регіон постійно обстрілюють. Майже щодня міська влада повідомляє про жертв або поранених серед цивільного населення і нові руйнування.
 
Упродовж доби російські окупанти 20 разів ударили по 13 населених пунктах Донеччини. Є вбиті та поранені серед мирного населення. Під вогнем росіян 21 липня опинилися міста Авдіївка, Бахмут, Костянтинівка, Соледар, Сіверськ і Краматорськ, селища Щербинівка та Нью-Йорк, а також села Семенівка, Леонідівка, Катеринівка, Петрівка та Ягідне.
 
Як повідомляла УМ, на кордоні з Білоруссю Збройні сили України мінують небезпечні напрямки.