Єрмак сподівається на перелом у війні до зими

15:11, 21.07.2022
Єрмак сподівається на перелом у війні до зими

У Зеленського очікують, що перелом у ході війни на користь України, станеться уже до зими

У Офісі Президента очікують перелому у війні до зими, анонсувавши чергові сюрпризи. Голова офісу президент Андрій Єрмак зазначив, що «багато залежить від навчання наших воїнів», проте дуже важливо, аби росіяни не змогли затягнути війну проти України до зими. 
 
Як інформує Україна молода, про це він повідомив у себе на Телеграм-каналі.
 
Він заявив, що саме до цього часу очікується перелам на користь України. 
 
«Багато залежить від навчання наших воїнів. Ми переламаємо хід цієї війни. Скоро буде багато сюрпризів»,- пообіцяв Єрмак, додаючи, що Володимир Зеленський щодня говорить «про HIMARS, гаубиці M777, системи ППО, а ще про антиросійські санкції. Його цікавить ефективність зброї, щоб робити максимум для збільшення поставок».
 
Єрмак додав, що президент робить все можливе, аби якнайшвидше звільнити окуповані території України. За його словами, влада перебуває в постійному контакті з військовим командуванням, яке дає інформацію щодо того, що саме потрібно захисникам, аби перемогти ворога на тій чи іншій ділянці фронту. 
 
«Ми говоримо про успішне використання на фронті нашої "Вільхи". Там є багато чудових новин»,—додав він.
 
Глава ОП також зазначив, що збільшення темпів постачання Україні зброї він вже обговорив з радником президента США з нацбезпеки Джейком Салліваном. 
 
«Буду скоро знову говорити з ним про новий пакет військової допомоги США. Чекаємо ще на 4 HIMARS і не тільки. Важливо зараз не дати росіянам затягнути нас з війною у зиму»,—наголосив Єрмак.
 
Як повідомляла УМ, президент Володимир Зеленський на саміті НАТО закликав учасників допомогти Україні перемогти у війні на полі бою.
 
Глава Міноборони Олексій Резніков також сподівається, що вже цього року українці почнуть успішну контрнаступальну кампанію, яка призведе до змін на фронті на нашу користь.