На Запоріжжі бійці СБУ та ЗСУ збили два російські Су-25

17:29, 15.07.2022
На Запоріжжі бійці СБУ та ЗСУ збили два російські Су-25

Мінус два: українські військові приземлили назавжди два ворожих літаки

Українські захисники з Центру спецоперацій «А» Служби безпеки України та військові Збройних сил України збили два російські літаки на Запорізькому напрямку. 
 
Як інформує Україна молода, про це повідомляє СБУ.
 
«Днями в районі населених пунктів Оріхів та Степове ворог намагався атакувати з двох Су-25 українські позиції. Але наші хлопці діяли на випередження – влучно відпрацювали по ворожих літаках із переносного зенітно-ракетного комплексу»,– ідеться в повідомленні.
 
У результаті дій українських захисників один ворожий Су-25 був знищений, інший – уражений.
 
У нещодавньому здобутку спецпризначенців також знищення чотирьох одиниць бойових машин піхоти, одного бронетранспортера, складу боєкомплекту та позицій російських загарбників.
 
Як відомо, українські захисники з 24 лютого по 15 липня знищили близько 38 тисяч російських військових, 1672 танки, 3866 бойових броньованих машин, 842 артилерійські системи та іншу техніку ворога.
 
Як повідомляла УМ, на Запоріжжі й Херсонщині системи HIMARS знищили близько десяти баз ворога: наступальні плани росіян зламані, а логістика тилового забезпечення окупантів під великим питанням
 
Окупанти побоюються наступу ЗСУ на півдні: готуються до вуличних боїв у Херсоні й контрнаступу на Запорізькому напрямку. Українські захисники грають на випередження і нищать бази росіян на Херсонщині й у Мелітополі. Тим самим Збройні сили України ламають плани загарбників щодо утримання південних регіонів.