На Запоріжжі готові дати ворогу по зубах - Старух

19:10, 09.07.2022
На Запоріжжі готові дати ворогу по зубах - Старух

Українські бійці готові дати гідну відсіч ворогу на Запорізькому напрямку

За даними української розвідки, ворожі війська можуть  піти в наступ у напрямку Запоріжжя і спробувати оточити підрозділи ЗСУ. Однак очільник  області Олександр Старух упевнений, що українські військові готові до будь-якого наступу. 
 
Як інформує Україна молода, про це він сказав на відео, яке оприлюднено у Телеграмі ЗОВА.
 
«Вірогідність наступу на Запоріжжя є завжди. Але у заяві Міноборони йшлося саме про те, що існує вірогідність наступу в Запорізькому напрямку й Великої Новосілки - це межа Запорізької та Донецької області. Але я переконаний, що наші хлопці готові до будь-якого наступу. Вже 134 дні наші сучасні запорозькі козаки дають гідну відсіч ворогу. Тому, якщо окупанти хочуть отримати по зубах - нехай наступають. Наразі ми не бачимо якихось великих скупчень, щоб ворог зміг проламати ті оборонні рубежі, які ми всі разом будуємо вже чотири місяці»,- сказав очільник регіону.
 
 
 
 
Також Старух зазначив, що в області вже є сотні кілометрів окопів та сотні опорних пунктів, які забезпечать захист території, яка не окупована.
 
Як відомо, рішення про можливу евакуацію населення із Запоріжжя може приймати лише військове керівництво.
 
Як повідомляла УМ, влада закликає мешканців тимчасово окупованих південних областей України, особливо Херсонської та Запорізької, якнайшвидше евакуюватись всіма можливими способами.
 
Це необхідно для того, щоб Збройні сили могли звільняти ці території, не наражаючи на небезпеку цивільне населення.