Олексій Данілов сказав якою бачить перемогу України

21:53, 05.07.2022
Олексій Данілов сказав якою бачить перемогу України

Секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що Україна здатна перемогти у війні з Росією до кінця року. (facebook.com/rnbou)

Секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що перемогою у війні проти рф буде повернення державних кордонів України станом на 1991 рік.

 

На його переконання, Україна здатна перемогти у війні з Росією до кінця року, однак для цього має зійтися кілька чинників.

 

Як інформує Україна молода, про це він сказав в інтерв'ю Апостроф TV.

 

"Нам дуже хотілося б, щоб це сталося, але для цього мають бути певні фактори. Якщо кількість та якість зброї, яку дають нам партнери, якщо відкриється ленд-ліз та інші можливості для підтримки нашої країни, то таке завдання можна виконати. Якщо цього не буде, ми розуміємо, що буде дуже складно, але ми продовжуватимемо боротьбу за незалежність", - зазначив пан Данілов.

 

Раніше секретар РНБО заявляв, що військової допомоги, яку отримує Україна від союзників, недостатньо для паритету з росією у важкому озброєнні, що на Україну чекає складна війна.

 

Як повідомляла «УМ», днями, реагуючи на українофобські заяви російських можновладців, Данілов запевнив, що Україна поверне свої землі «без спроб, одразу». При цьому він наголосив, що Крим – це Україна.