Вночі рашисти вгатили ракетами по школі в Харкові – Синєгубов

10:32, 05.07.2022
Вночі рашисти вгатили ракетами по школі в Харкові – Синєгубов

Результат обстрілу навчального закладу в Салтівському районі Харкова. (Фото: Телеграм Олег Синєгубов, голова Харківської ОДА)

Російські війська у ніч на 5 липня завдали ракетного удару по школі у Харкові, люди не постраждали.

 

В області внаслідок російських обстрілів поранено пенсіонерку.

 

Як інформує УМ, про це 5 липня повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

 

«О 2 годині ночі ворог завдав ракетний удар по одному з навчальних закладів Салтівського району Харкова. Частково зазнала будівля, від ракети росіяни залишили вирву на території. Жодної військової інфраструктури. На щастя, на території був один охоронець, постраждалих немає», - повідомив Синєгубов.

 

За його даними, за минулу добу, 4 липня, ворог із артилерії та РЗСВ обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського, Богодухівського та Ізюмського районів. Пошкоджені приватні будинки, виникали займання на відкритих територіях, які ліквідовували рятувальники.

 

«Вчора внаслідок обстрілів в Кутузівці Харківського району поранена 81-річна жінка», - зазначив голова ОВА.

 

За даними Генштабу, на лінії зіткнення ведуться запеклі бої.

 

«На Харківському напрямку ворог зосереджений на стримуванні наших військових. В районі Ізюма окупанти обстрілювали наші позиції та намагалися вести наступ в напрямку с. Долина. Наші захисники успішно відбили спроби штурму та змусили загарбників відступити з втратами», - поінформував Синєгубов.

 

Нагадаємо, що 4 липня о 4-ій ранку російські загарбники завдали ракетного удару по гімназії в Шевченківському районі Харкова.

 

Як повідомляла УМ, російські агресори в Донецькій області обстріляли знімальну групу французького телеканалу France 24 під час роботи над сюжетом.