Біля Маріуполя підірвалася російська «Акула» із моряками

11:24, 03.07.2022
Біля Маріуполя підірвалася російська «Акула» із моряками

"Акула" поглинула російських моряків у водах Азовського моря.

Внаслідок підриву на міні біля Маріуполя ворожого десантного катера «Акула» 30 червня три російські моряки пішли на дно Азовського моря.

 

Як інформує УМ, про це 3 липня в Телеграмі повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

 

«Нарешті отримали підтвердження, що дійсно 30 червня в акваторії Маріуполя підірвався на міні російський десантний катер проєкту 1176 «Акула» чорноморського флоту Д-106. Три моряки вже співають разом з кобзоном пісні для риб», - написав Андрющенко.

 

Першим про це повідомив в Телеграмі речник Одеської ОВА Сергій Братчук 30 червня, який написав, що під Маріуполем підірвався російський десантний катер проєкту 1176 "Акула" чорноморського флоту Д-106. «Чекаємо підтвердження «жеста доброй воли», - зазначив він.

 

Нагадаємо, що в Маріуполі загарбники якнайшвидше намагаються відновити порт. Тут розмістять основне сховище палива для потреб російських військових, а також пришвидшать вивезення металопрокату, зерна та вугілля і ввозу палива та військової техніки.

 

Як повідомляла УМ, в окупованому Мелітополі в ніч на 3 липня Збройні сили вивели з ладу одну з 4-х військових баз росіян.