Путін має синдром маленького чоловіка – Бен Воллес

14:01, 29.06.2022
Путін має синдром маленького чоловіка –  Бен Воллес

Путін воює із беззбройним українським народом, тому політикам важко пояснити його мотиви

Міністр оборони Британії Бен Воллес упевнений, що у російського диктатора володимира путіна «синдром маленького чоловіка», при чому цього комплексу надміру. На його думку, лише так можна пояснити поведінку президента.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомляє The Guardian
 
«Я напевно думаю, що погляд Путіна на себе і світ – це синдром маленького чоловіка, погляд мачо. Ви рідко чуєте словосполучення «синдром маленької жінки». Ви завжди чуєте «синдром маленького чоловіка», і в нього це надміру
 
Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що путін має більш серйозну хворобу, ніж рак. За його словами, вона полягає у неповазі до нашого народу та тортур українців.
 
У свою чергу прем´єр -міністр Великобританії Борис Джонсон наголосив, що якби Путін був жінкою, він би не вторгся в Україну.
 
Він сказав, що «божевільне, мачистське» вторгнення є «ідеальним прикладом токсичної маскулінності» і закликав до більшої кількості жінок на владних посадах.
 
На коментар Джонсона вже відреагували у Кремлі.
 
«Старий Фрейд за життя мріяв би про такий об'єкт для досліджень»!—прокоментував висловлювання Джонсона речник російського президента Дмитро Пєсков, якого цитують РИА «Новости».
 
Джонсон сказав, що Захід має підтримати військову стратегію України, щоб забезпечити президенту Володимиру Зеленському «найкращу позицію» на переговорах з Росією, «коли переговори врешті-решт будуть».
 
Коментар Джонсона прозвучав напередодні зустрічі НАТО, де союзники обговорять, як реагувати на майбутні загрози.
На саміті в Мадриді він збирається закликати інших членів альянсу збільшити витрати на оборону.
 
Очікується, що витрати Британії на оборону цього року досягнуть 2,3% ВВП - ключового показника річного доходу країни - в результаті інвестицій в оборонну промисловість і 1,3 мільярда фунтів стерлінгів на військову підтримку України, повідомляє уряд.
 
Усі члени НАТО зобов'язалися витрачати 2% свого ВВП на оборону, але у 2021 році ціль у 2% досягли або перевищили лише вісім країн, включно зі США.
На саміті НАТО в середу Джонсон має заявити, що «протягом наступних 10 років загрози навколо нас будуть тільки зростати».
 
«2% завжди мали бути підлогою, а не стелею, і союзники повинні продовжувати активізуватися в цей час кризи»,- вважає Джонсон.
 
У вівторок міністр оборони Британії Бен Воллес закликав Джонсона ще збільшити витрати на збройні сили Британії у світлі загрози з боку Росії
 
Як повідомляла УМ, фізична ліквідація путіна не має сенсу, адже теперішня суспільно-політична система росії миттєво відтворить «путіна» під якимось іншим прізвищем.