Над Одещиною українські ППО збили ракети – ОК «Південь»

09:53, 20.06.2022
Над Одещиною українські ППО збили ракети – ОК «Південь»

Українські ППО спрацювали чітко.

В ніч на 20 червня російські війська намагалися завдати ракетного удару по Білгород-Дністровському району Одеської області, а вранці – по Одесі, проте ракети було знищено в повітрі.

 

Як інформує УМ, про це повідомило ОК «Південь» у Telegram-каналі Одеської міськради, а також Telegram-канали «Суспільне Одеса», «Думская» та Одесса.Info з посиланням на місцевих жителів.

 

«Ворог продовжує атакувати Одещину крилатими ракетами типу "Онікс" з берегового ракетного комплексу, що розташований в тимчасово окупованому Криму.

 

Вночі була спроба вдарити по Білгород-Дністровському району, а ранком – по самій Одесі. В обох випадках силами протиповітряної оборони ракети знищені в повітрі»- повідомили у ОК «Південь».

 

Повідомлення про вибухи в Одесі почали надходити від жителів о 07:20. За годину-півтори до цього також повідомлялося про роботу ППО в області.

 

Повітряна тривога на Одещині оголошувалася з 07:19 до 07:34, а також вночі з 02:37 до 02:51.

 

Місцеві Telegram-канали повідомляли, що сили протиповітряної оборони (ППО) збили над Одесою ворожу ракету.

 

Також дехто писав про дим  і "приліт" в Одесі, але за іншою інформацією стовп диму виник через пожежу на підстанції, а не ракетний удар.

 

Як повідомляла УМ, у Вишгородському районі Київської області зранку 19 червня були чутні вибухи. Відпрацювала ППО по ворожому повітряному об’єкту.